پرورش قارچ صدفی
۲۵ اسفند, ۱۳۹۹

پرورش قارچ دکمه ای


پرورش دهنده قارچ دكمه اي يكي از دوره هاي آموزشي زير مجموعه رشته کشاورزی (امور زراعی) بوده که در صنایع غذایی كاربرد دارد. قارچ به عنوان منبعی سرشار از پروتئین و اسیدهای آمینه، کربوهیدرات ها، چربی ها، ویتامین ها، مواد معدنی(پتاسیم، مس، فسفر و آهن) و سایر مواد غذایی ضروری، و با توجه به طعم و بوی خاص و منحصر به فرد، در لیست غذای انسان قرار می گیرد. امروزه مصرف قارچ نه به علت عطر و طعم، بلکه به عنوان یک منبع غذایی برای غنی سازی تغذیه مورد توجه است. شرح شغل: پرورش قارچ دکمه ای شغلی از گروه کشاورزی (امور باغی و زراعی) است که وظایفی از قبیل طراحی و احداث واحد پرورش قارچ و تأمین تجهیزات و ابزار – تهیه رقم مناسب بذر- تهیه کمپوست و بذر زنی – تهیه خاک پوششی و ضد عفونی نمودن آن – آماده سازی سالن پرورش – نگهداری از بسترهای قارچ – برداشت قارچ و نگهداری – فرآوری و ضدعفونی و بازاریابی محصول پس از برداشت را به عهده دارد . پرورش دهنده قارچ دکمه ای كسي است كه پس از گذراندن دوره هاي آموزشي لازم از عهده برآورد اقتصادي پرورش قارچ دکمه ای ، انتخاب مكان و تجهيزات،آماده سازي سالن و بستر مناسب كشت،تشخيص قارچ دکمه ای و تهيه ونگهداري بذر و آماده سازي بستر جهت كشت، انجام عمليات داشت، و برداشت و بسته بندي و بازار يابي برآيد.

سرفصل ها


1. آشنایی کلی با قارچ
2. تاریخچه پرورش قارچ و معرفی انواع آن
3. مزیت های پرورش قارچ (از منظر اقتصادی)
4. جذابیت های مالی طرح
5. فواید و خواص محصول
6. شناخت روند کلی پرورش قارچ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سامانه آموزش مجازی